Kokoskugler Bounty-style

Ingredienser (ca. 30 stk.)
1 dåse kondenseret mælk (397 gr)
210 gr kokosmel
Korn fra ½ vaniljestang (kan udelades)
150 gr mørk chokolade
Kokosmel til drys

  • Varm den kondenserede mælk på en pande/i gryde indtil den bliver tyndere i konsistensen.
  • Tilsæt vaniljekornene og rør til det er godt fordelt.
  • Hæld kokosmelet i en skål, og tøm den varme kondenserede mælk ud over. Eller put i gryden. Rør godt sammen.
  • Stil skålen i fryseren i 15-30 minutter indtil massen bliver mere fast i konsistensen. Dette gør det meget nemmere at rulle kuglerne.
  • Brug ca. en stor teskefuld kokosmasse til hver kugle og rul kuglerne. Placer dem på et stykke bagepapir. Når al kokosmassen er rullet til kugler stilles det i køleskabet.
  • Mens kokoskuglerne er i køleskabet forberedes chokoladen: Hak chokoladen og smelt ⅔ over et vandbad. Når chokoladen er smeltet tages skålen af varmen og den sidste ⅓ hakkede chokolade blandes i. Rør rundt indtil alt er smeltet.
  • Tag kokoskuglerne ud af køleskabet og dyp kuglerne én ad gangen i den smeltede chokolade. Stil kokoskuglerne til tørring på bagepapiret og drys evt. med ekstra kokosmel.

(copenhagencakes.dk)