Chokoladekage med mars
Luftig chokoladekage med mars i både dejen og små stykker af smeltet marsbar på toppen. Bages i bradepande, så der er nok til mange gæster.
Her er chokoladekagen stukket ud i hjerteformede stykker.
Til 1 bradepande (lille)
400 g smør
5 dl brun farin
200 g lys chokolade
300 g Mars
8 æg
3 spsk kakaopulver (f.eks. Nesquik eller O’boy)
1 tsk bagepulver
4 dl hvedemel
evt. flormelis til pynt
Smelt smør, brun farin, lys chokolade og halvdelen af mars-chokoladen i en gryde ved lav varme.
Når det hele er smeltet sammen, tages gryden af varmen og æggene piskes i ét ad gangen.
Tilsæt kakaopulver, bagepulver og hvedemel og bland godt.
Hæld dejen i en bradepande (ca. 32x40cm) med bagepapir.
Hak resten af mars chokoladen, og drys stykkerne ovenpå dejen.
Bag chokoladekagen ved 175 grader (varmluft) i ca. 25 minutter, eller til man kan stikke en kniv i kagen uden at der hænger dej fast på den (bagetid afhænger af ovnen).
Når chokoladekagen er helt afkølet kan man evt. drysse flormelis over som pynt (gennem en sigte), og stikke den ud i forskellige figurer. Man kan også bare servere den som den er.