Glitrende mini-sandkager – ej afprøvet

(Bageform 18 x 18)
(9 stk.)

Ingredienser
115 g smør plus lidt ekstra til formen
115 g sukker
2 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
115 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Smørcreme
75 g flormelis plus lidt ekstra til drys
40 g smør
½ tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
Ca. 1 spsk. sødmælk

Overtræk & pynt
125 g Dr. Oetker Hvid dekorationsfondant
Dr. Oetker Konditorfarver (vælg mellem rød og blå)
Dr. Oetker CupCake Neon mix

Tilberedning:
Tænd ovnen på 160° C varmluft eller 175° C traditionel varme.

Smør formen. Kom smør, sukker, æg og vaniljeekstrakt i en skål.

Sigt mel og bagepulver over de øvrige ingredienser. Pisk alle ingredienserne sammen med en håndmixer, til dejen har en cremet konsistens.

Hæld dejen i den smurte form, jævn toppen.

Bag kagen i 25-30 minutter, til den er let gylden.

Lad kagen afkøle i 5 minutter i formen. Tag den derefter ud, og lad den afkøle helt på en bagerist.

Smørcreme: Bland sigtet flormelis, smør, vaniljeekstrakt og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig smørcreme.

Overtræk & pynt: Drys bordet let med flormelis, og ælt dekorationsfondant forsigtigt for at blødgøre den.

Del dekorationsfondanten i 3 lige store portioner. Tag ét stykke ad gangen, og lav en lille hulning i fondanten til farven. Fold dekorationsfondanten ind over farven for at omslutte den, og ælt den omhyggeligt ind i fondanten, til farven er jævnt fordelt.

Pak fondanten ind i husholdningsfilm, så den ikke tørrer ud. Gentag processen for at farve de to andre portioner af fondanten.

Skær nu de yderste kanter af kagen og udstik 9 cirkler af den bagte kage med en 4 cm udstiksform. Gem evt. de afskårne kagestykker til cake pops eller romkugler.

Rul de tre farver fondant ud i ½ cm tykkelse. Udstik cirkler med samme udstiksform som til kagerne. Du skal bruge 3 af hver farve.

Rul dejen ud igen efter behov. Smør lidt ekstra frosting på toppen af hver kage, og sæt en cirkel af dekorationsfondant ovenpå, så hele kagetoppen er dækket.

Hæld 3 slags neonkrymmel ud på 3 små tallerkener. Smør omhyggeligt siderne af kagerne med frosting. Pres siderne af kagerne ned i den samme farve krymmel som toppen.

Sæt kagerne på et serveringsfad. Lav 3 kager af hver farve på den måde.

Glat eventuelt fondanttoppene med en finger, som er dyppet let i flormelis, og gnub forsigtigt, til fondanten er jævn.

(Dr.Oetker kagerullen)