Madpakkeboller

Så er hverrdagen startet igen, med børn der skal op og i skole. Morgenmad og madpakker i et virvar og eftermiddagssultne børn der kommer hjem sidst på dagen. Derfor har jeg bagt disse dejlige, meget hurtige og nemme boller, som er super til mellemmåltid og madpakken. De kan varieres efter, hvad du lige har ved hånden og erstat gerne noget af melet med en mere grov eller fiberrig meltype. Opskriften er fra Guldbageren og er uden gær, så den er hurtig at lave, da der ikke er noget hævetid.

Madpakkeboller

(Ca. 12 store boller)

450 g hvedemel (brugte 1/2 grahamsmel, næste gang tilføj kerner)

1 spsk. bagepulver (1/2 bage-/natron)

1/2 tsk. salt

100 g smør

4 dl mælk (evt A38)

300 g cheddar ost groft revet (brugte alm mild ost)

1/2 dl hakkede soltørrede tomater (undlod)

2 spsk hakket frisk basilikum (brugt tørret oregano)

2 fint snittet springløg (undlod

1/2 gul peberfrugt i små tern (brugte ca.3 revne gulerødder i stedet)

Bland alle ingredienserne sammen og ælt dejen GODT igennem. Del dejen i ca. 12 flade boller der bages ved 225 grader i 10-15 minutter.

Madpakkebollerne kan evt. rulles ud i en tykkelse på 1 cm og udstikkes med sjove FORME til børnemadpakken. Du kan også bruge skinke, pesto, hytteost, pepperoni,oliven, hvidløg, osv.

Stinassmag.com

OBS! Okay. Ikke fantastiske.