Opskrifter

Søg

Primær menu

Videre til indhold
  • Brød
  • Creme-mousse-frosting
  • Desserter
  • Dressing
  • Drinks
  • Kager
  • Konfekt
  • Mad
  • Småkager
  • Sovs
Creme-mousse-frosting

Chokolademousse til fx lagkager

29. juli 2014 Elle

1 alm plade Marabou mælkechokolade
Varmes op med 1/2 ltr piskefløde.
Sættes på køl i et døgn.
Piske, piske, piske og man har en færdig mousse uden husblas.

Kilde: Facebook.

Chokolademoussepiskefløde

Indlæg navigation

Forrige indlægDaim cupcakes – ej afprøvetNæste indlægHindbærmousse til lagkager uden husblas

Elle's bedste opskrifter

Kategorier

  • Brød
  • Creme-mousse-frosting
  • Desserter
  • Dressing
  • Drinks
  • Kager
  • Konfekt
  • Mad
  • Småkager
  • Sovs

Tags

banan boller brownie brød butterdej Chokolade citron cookies Fløde foccacia gær havregryn Havregrød hindbær Is Kakao kanel kokos kondenseret mælk kyskager kærnemælk lakrids Mandler Mars Mor Mormor mousse muffins Nougat Nutella Nødder Pandekager pasta Pizza småkager Smør spinat Søs tranebær Vafler vanilie vanilje Vodka Æg æggehvide

Meta

  • Log ind
  • RSS af indlæg
  • Kommentar-RSS
  • WordPress.org
Drevet af WordPress