Daim cupcakes – ej afprøvet

Daim Cupcakes
12stk.
Dej:
160g sukker
160g blødt smør
3 æg
160g mel
1 tsk. bagepulver
40g kakaopulver
1 tsk. vanilje
3 spsk. mælk
Pisk smør og sukker luftigt, derefter tilsættes et æg af gangen. Bland mel, bagepulver, vanilje og kakao i en skål, derefter sigtes i . Rør dejen til den er homogen, tilsæt derefter mælken og rør ved lav hastighed. Derefter en stor spsk. dej i hver muffinform. bages i midten af oven ved 180 grader varmluft i ca. 15-20 min.
Når kagerne er kolde, skæres toppen af cupcaken, der leves et hul i midten af kagen, hvor karamellen fyldes i og derefter puttes toppen på igen.
Fyld:
1 dåse kondenseret mælk
Kom dåsen i en gryde, hæld vand på, så det dækker dåsen med mælk og sæt gryden på komfuret. Skru op for varmen, indtil det koger. Læg låg på og skru ned, så det blot simre. Hold øje med, at dåsen hele tiden er dækket med vand. Lad det simre i 3 timer. Tag dåsen op og lad den køle af i mindst en time.
Frosting:
250g smør
250g flormelis
1 spsk. vanilje
1 stor spsk. karamel (Kogt kondenseret mælk)
60g daim
Pisk smør og flormelis og vanilje luftigt, derefter tilsættes karamellen som røres i. Hvis man gerne vil have en mere kraftig smag af karamel tilsættes det. Smørcremen kan nu tylles på kagerne og derefter hakkes daimen og puttes på toppen af kagerne