Regnbue cupcakes m flødebolletopping – ej afprøvet

Regnbue cupcakes

Regnbue cupcakes Regnbue cupcakes

Forberedelsestid: 35 min
Bagetid: 20 min
Tid i alt: 55 min
Portioner: 12
Sværhedsgrad: Medium
Opskrift type: Kage

Ingredienser:
•150 g smør
•150 g sukker
•1 tsk vaniljeessens
•3 æg
•150 g mel
•1 tsk bagepulver
•150 g sukker
•½ dl vand
•80 g æggehvider (2 bægere)
•Frysetørret hindbær

Tilberedning:
1.Pisk det bløde smør godt luftigt med sukker og vanlijeessens
2.Tilsæt et æg ad gangen og pisk godt
3.Bland mel og bagepulver og tilsæt lidt ad gangen
4.Pisk godt til en ensartet dej
5.Del dejen i 3 skåle og indfarv med pastafarve – Jeg valgte rød, gul og blå
6.Kom dejen i 3 engangssprøjteposer og læg først et lag blå dej rundt i alle 12 forme
7.Dernæst sprøjtes den gule dej jævnt ud i de 12 forme – ovenpå den blå dej
8.Til sidst et lag af den røde dej
9.Bages ved 170 grader C i ca. 20 min
10.Lad dine regnbue cupcakes køle af på en rist
11.Kog vand og sukker op i 2 min
12.Pisk æggehviderne let og tilsæt sukkerblandingen langsomt imens du pisker
13.Pisk i yderligere 15 min
14.Kom flødebolle toppingen i en sprøjtepose med en stjernetylle og pynt dine regnbue cupcakes
15.Drys med frysetørrede hindbær og server

Udgivet den maj 4, 2014 af Pia Albrechtsen